Meniu
Cosul tau

Redei

Producator: Redei
Melcisori din spelta cu leurda Aceste paste de calitate premium sunt create din faina de grau spelta in amestec cu leurda. Leurda, denumita si usturoi salbatice, consumata in mod regulat are efecte benefice asupra organismului nostru. Are un impact direct asupra bunei functionari a stomacu..
14.00 lei Fără TVA:14.00 lei
Producator: Redei
Spaghete ecologice din secaraIngrediente: faina integrala din secara*, apa*ingrediente certificate ecologic Faina de secara - este o excelenta sursa de fibre si confera imediat senzatia de satietate, fiind o alegere optima pentru cei aflati la dieta. - este o sursa bogata de magneziu, mi..
7.50 lei Fără TVA:7.50 lei
Producator: Redei
Spaghete eco din spelta cu spirulinaIngrediente: faina integrala din spelta, spirulina 1%, apa Pentru a crea aceste paste de calitate premium, faina de grau spelta este amestecata cu spirulina. Beneficiii spirulina: Spirulina este foarte bogata in proteine, fier,calciu, sodiu, ..
11.50 lei Fără TVA:11.50 lei
Producator: Redei
Spirale ecologice din spelta cu spirulina Pentru a crea aceste paste de calitate premium, faina de grau spelta este amestecata cu spirulina. Spirulina este foarte bogata in proteine, fier, calciu, sodiu,f osfor,s eleniu, potasiu, magneziu,zinc gama completa de vitamine B,C si E. Studiile..
10.50 lei Fără TVA:10.50 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies