Meniu
Cosul tau

Remedii auxiliare

Producator: PHENALEX
Antioxi Vita (100 ml) - formula concentrata - Produs inovativ, extras din samburi, pielite si rahis de struguri (cca 700mg/ml) Produs Romanesc obtinut prin metoda brevetata, 100% natural. Polifenolii din struguri sunt antioxidanţi cu importate proprietati benefice asupra organismului..
54.00 lei Fără TVA:54.00 lei
Producator: Melidava
APILARMEL - Produs manufacturat cu apilarnil Apilarnilul este unul dintre cele mai puternice produse ale albineleor. Mai ales in alianta cu fratii lui, polenul si mierea, devine un aliat de nadejde al sanatatii si al luptei cu boala. Prezentare: borcan sticla 250g Ingrediente Ingrediente: api..
67.00 lei Fără TVA:67.00 lei
Producator: Apisan
APISAN FORTE - DIN PRODUSE APICOLE DE CALITATE DEOSEBITA SI NETRATATE TERMIC Este indicat ca adjuvant in tratamentul unui numar mare de afectiuni, precum si in prevenirea aparitiei acestora si in asigurarea starii permanente de sanatate Ajută la dezvoltarea organismului copiilor în ..
69.50 lei Fără TVA:69.50 lei
Producator: Agnes Itara
Argentum+® Forte 20ppm (20mg/l) pulverizator Soluţie cu particule ionice de Argint în apă distilată şi structurată. Ideal pentru toate categoriile de vârstă, în special pentru tineri şi adulţi. Administrat în cazul apariţiei simptomelor răcelii sau gripei, afecţiuni..
13.00 lei Fără TVA:13.00 lei
Producator: Agnes Itara
Argint Coloidal-Ionic Argentum+® Lite 5ppm Soluţie cu particule ionice de Argint în apă distilată şi structurată. Acesta este produsul ideal pentru bebeluşi, copii cu vârsta între 0 si 4 ani – uz intern. Extern, pentru această categorie de copii se pot folosi şi alt..
29.50 lei Fără TVA:29.50 lei
Producator: Agnes Itara
Argint Coloidal Argentum+® Medica 40ppm Soluţie cu particule ionice de Argint în apă distilată şi structurată. Concentraţie: 40ppm (40mg/l)* Argentum+®40 Medica, de concentraţie 40ppm - este o soluţie coloidal-ionică foarte bogată în particule nanometrice de argint de purit..
63.00 lei Fără TVA:63.00 lei
Producator: Agnes Itara
Argint Coloidal Argentum+® Plus 10 ppm (10mg/l) Soluţie cu particule ionice de Argint în apă distilată şi structurată. Acesta este produsul creat pentru toate categoriile de vârstă, în special pentru tineri şi adulţi. Concentraţia este ideală pentru întărirea sistem..
11.00 lei Fără TVA:11.00 lei
Producator: Agnes Itara
Argint Coloidal Argentum+® Medica 10ppm Soluţie cu particule ionice de Argint în apă distilată şi structurată. Acesta este produsul creat pentru toate categoriile de vârstă, în special pentru tineri şi adulţi. Concentraţia este ideală pentru întărirea sistemului imu..
8.00 lei Fără TVA:8.00 lei
Producator: Agnes Itara
Argint Coloidal Argentum+® Special 77 ppm Soluţie cu particule ionice de Argint în apă distilată şi structurată. Această soluţie de argint coloidal este net diferită de cele precedente din gama Argentum+® deoarece, pe lângă efectele curative extraordinare deja cunoscute, ar..
109.00 lei Fără TVA:109.00 lei
Producator: Agnes Itara
Argint coloidal ionic Argentum+® Super Concentrat 30ppm pulverizator 30 ml Argint coloidal-ionic cu nano particule (2nm) şi ioni incarcati cu sarcina electrica pozitiva in apa distilata şi structurată. Ideal pentru toate categoriile de vârsta, cu predilecţie în afecţiuni ORL. Ad..
9.00 lei Fără TVA:9.00 lei
Producator: Favisan
Argila granule pentru dezintoxicarea organismului Argila reflectă inteligenţa Naturii şi are o compoziţie asemănătoare cu aceea a corpului nostru. Conţine minerale (calciu, magneziu, siliciu, fier etc), fapt ce-i conferă însuşirea de a curăţa sângele de toxine. Nu are efecte secun..
17.50 lei Fără TVA:17.50 lei
Producator: Algo
Argila Algo Proprietatile curative ale argilei sunt cunoscute inca din antichitate. Papirusuri egiptene, scrieri de medicina antica, elena si romana atesta folosirea acestui "pamant natural si viu" in tramentul unor inflamatii interne, infectii si arsuri. Iisus Hristos insusi a bote..
14.50 lei Fără TVA:14.50 lei
Producator: Algo
Argila Algo Proprietatile curative ale argilei sunt cunoscute inca din antichitate. Papirusuri egiptene, scrieri de medicina antica, elena si romana atesta folosirea acestui "pamant natural si viu" in tramentul unor inflamatii interne, infectii si arsuri. Iisus Hristos insusi a bote..
26.00 lei Fără TVA:26.00 lei
Producator: Aghoras Invent
Argint coloidal forte AquaNano Un produs extrem de util pentru sistemul dumneavostra imunitar si, in general, in cazul afectiunilor de natura infectioasa, fie ele bacteriene, virale sau micotice. Regenerator celular, ajuta la vindecarea usoara a ranilor. Dimensiunile foarte mici ale particulelo..
42.00 lei Fără TVA:42.00 lei
Producator: Myelemnts
Frumusețea naturală are un nume: BEAUTINTM COLLAGEN, colagen lichid de băut! Colagen lichid, îmbogățit cu acid hialuronic, vitamina A, complexul B, vitamina C, Magneziu și zinc La alegere între două arome delicioase, căpșuni – vanilie și mango – pepene galben! Co..
169.00 lei Fără TVA:169.00 lei
Producator: Prisaca Transilvania
Amestec natural de miere, plante, fructe, uleiuri si  seminte ce ocrotesc sanatatea Acest imunostimulator sustine functionarea normala a sistemului imunitar si rezistenta naturala a organismului si contribuie la tonificarea organismului. Mod administrare si dojaj - intern - pe st..
32.00 lei Fără TVA:32.00 lei
Producator: Agnes Itara
Soluţie cu particule nanometrice coloidale de Crom Soluţie cu particule nanometrice coloidale de Crom cu o rată de asimilare de 98%, de 5 ori mai mult decât singurul supliment alimentar cu crom de pe piaţă, picolinatul de crom, la un preţ imbatabil (comparativ). Solutie coloidala c..
26.50 lei Fără TVA:26.50 lei
Producator: NATURALIA
Clorura de magneziu grad de puritate farmaceutica supliment nutritiv cu numeroase beneficii pentru sănătate și frumusețe Clorura de magneziu este extrem de util și benefic pentru persoanele de toate vârstele, având doar câteva contraindicații. Clorura de magneziu (MgCl..
48.50 lei Fără TVA:48.50 lei
Producator: Casa Herba
Colagen + Acid Hialuronic pentru o piele elastica si ferma Colagen + acid hialuronic contribuie la: mentinerea prospetimii si elasticitatii pielii, a frumusetii parului si unghiilor, la mentinerii mobilitatii articulare si la mentinerea  sanatatii structurii os..
25.50 lei Fără TVA:25.50 lei
Producator: Casa Herba
Colagen + Acid Hialuronic forte pentru o piele elastica si ferma Colagen & HA forte conține collagen Biocell, obținut printr-o tehnologie brevetată. Rolul colagenului în organism este să susțina tendoanele, pielea și cartilajul, iar o cantitate optimă le menține elasticitatea, fermitatea ..
34.50 lei Fără TVA:34.50 lei
Producator: Casa Herba
Colagen + acid hialuronic pentru arbati O data cu inaintarea in varsta sau datorita factorilor de mediu (efectele nedorite ale radiatiilor solare, poluare, stres si fumat) procesul imbatranirii nu ii scuteste din pacate nici pe barbati. O data cu scaderea nivelului de testosteron - care este ..
34.00 lei Fără TVA:34.00 lei
Producator: AromScience
Colagen stimulent 100% vegetal Colagenul este o proteină, prezentă în toate țesuturile elastice din organism, începând cu vasele de sânge sau organele interne și terminând cu pielea. După vârsta de 20 de ani, producția de colagen a organismului scade constant, într-un ritm mai lent la înce..
32.00 lei Fără TVA:32.00 lei
Producator: Prisaca Transilvania
Doftorii batranesti pentru prunci: are viermisori? Este un amestec natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului Actiune: Creeaza conditii nefavorabile cresterii si dezvoltarii parazitilor intestinali. Sustine sanatatea sistemului digestiv. ..
27.00 lei Fără TVA:27.00 lei
Producator: Prisaca Transilvania
Doftorii batranesti pentru prunci: Imunitate scazuta? Este un amestec natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului. Actiune: Sustine functionarea normala a sistemului imunitar si rezistenta naturala a organismului contribuind totodata si la t..
28.50 lei Fără TVA:28.50 lei
Afişare 1 - 24 din 50 (3 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies