Meniu
Cosul tau

Saldac Peru

Producator: Saldac Peru
CACAO BOABE RAW (CRUDE) ORGANICE SPECIALITATE CRIOLLO BOGATE IN MAGNESIU din Comertul echitabil Boabe de cacao care pot fi consumate simple, ca atare sau combinate. Imaginati-va ca mancati ciocolata de cacao simpla, fara zahar, doar gustul amarui  pur de cacao. Iubitorii de ciocolata ..
28.00 lei Fără TVA:28.00 lei
Producator: Saldac Peru
Maca (Lepidium meyenii) sau Ginsengul Peruvian este cultivata de mii de ani in zonele muntoase din Anzi si este un aliment utilizat in revitalizarea organismului. Maca este crescuta pentru radacina sa, care se foloseste atat ca vegetala in alimnetatie cat si ca planta medicinala. Rada..
33.50 lei Fără TVA:33.50 lei
Producator: Saldac Peru
Unt de cacao row ecologic presat la rece din comertul ecologic uz alimentar si cosmetic Untul de cacao este grasimea naturala extrasa din boabele de cacao, printr-un proces de presare a acestora. Untul de cacao BRUT pastreaza intacte toate proprietatile boabelor de cacao. Mai mult de..
16.50 lei Fără TVA:16.50 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies