Meniu
Cosul tau

Schoenenberger

Producator: Schoenenberger
Cartof bio suc pur 200 ml – Schoenenberger Extractul de cartof calmează si cicatrizează mucoasele gastrice. Cartoful contine provitamina A, vitaminele B si C, potasiu, sulf si o substantă azotată numită tuberină. Administrare: - pentru adulti, se recomandă câte 30-50 ml de 2 ori pe..
26.50 lei Fără TVA:26.50 lei
Suc pur de anghinare Schoenenberger
2-3 Zile
Producator: Schoenenberger
Suc pur natural de anghinareIngredient activ: Suc presat din muguri de flori de anghinare.Substanța activă: 100 ml Suc presat de muguri de flori proaspete de anghinare (Cynara scolymus L.). (1 : 0,60 - 0,90) (hidrolizat).din agricultura ecologicăAnghinarea este bogată în polifenoli (cinarină si alti..
46.50 lei Fără TVA:46.50 lei
Producator: Schoenenberger
Suc pur de papadieIngredient activ: Planta de păpădie cu rădăcină - suc presatSupliment alimentar tradițional din plante medicinale pentru utilizare în cazul afecțiunilor gastrointestinale și în cazul afecțiunilor tractului urinar.Radacina de papadie cuprinde taraxacina, un principiu amar, substante..
46.50 lei Fără TVA:46.50 lei
Producator: Schoenenberger
Suc pur natural din radacina de valerianaIngredient activ: Suc presat din radacina de valerianaMedicament tradițional pe bază de plante pentru îmbunătățirea stării în caz de stres nervos și pentru favorizarea somnului, exclusiv pe baza unei utilizări de mulți ani.Substanță activă: 100 ml suc presat ..
46.50 lei Fără TVA:46.50 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies