Meniu
Cosul tau

Sistem nervos

Producator: Rotta Natura
5 HTP Armonie este un produs complex destinat obținerii unei stări psihice de bine, relaxare și armonie. Precursorul seretoniei, 5-HTP/5 - hidroxitriptofan, extras din semințele plantei Griffonia simplicifolia are un puternic efect de îmbunătățire a stării de spirit. Acestuia îi sunt adăugate ingred..
45.00 lei Fără TVA:45.00 lei
Producator: KOTYS
Q-Calm cu valeriana si passiflora - supliment alimentar pentru mentinerea sanatatii psihice si fonctionarea normala a sistemului nervos -Valeriana este bine cunoscuta pentru efectele ei de sustinere a sanatatii mentale, eliminarea tensiunii nervoase, stresului, tulburarilor de somn, insomniei. S..
37.00 lei Fără TVA:37.00 lei
Producator: Schoenenberger
Suc pur natural din radacina de valerianaIngredient activ: Suc presat din radacina de valerianaMedicament tradițional pe bază de plante pentru îmbunătățirea stării în caz de stres nervos și pentru favorizarea somnului, exclusiv pe baza unei utilizări de mulți ani.Substanță activă: 100 ml suc presat ..
46.50 lei Fără TVA:46.50 lei
Producator: Hofigal
Valeriana Despre produs: - asigură un aport bogat de nutrienţi şi substanţe bioactive necesar pentru suplimentarea dietei în restabilirea funcţiilor fiziologice şi a stării de sănătate a organismului, contribuind la susţinerea unui psihic sănătos; - îmbunătăţeşte calitatea somnului (prin ..
16.00 lei Fără TVA:16.00 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies