Meniu
Cosul tau

Sonett

Detergent de rufe universal eco sensitiv Sonett, 2L
2-3 Zile
Producator: Sonett
Detergent de rufe universal pentru alergici potrivit pentru rufe colorate și albe din bumbac. Foloseste o metoda specială de saponificare, de economisire a energiei, cu utilizarea a uleiurilor din cultivarea organică controlată și un raport extrem de favorabil dintre preț și performanța de spălare s..
74.50 lei Fără TVA:74.50 lei
Producator: Sonett
Detergent concentrat lichid de vase Sensitiv, Sonett Un detergent bio extrem de economic datorita formulei sale concentrate. Destinat spalarii manuale a vaselor. Delicat cu pielea chiar si pentru persoanele cu piele sensibila, datorita formulei unice de surfactanti hipoalergeni. Do..
31.50 lei Fără TVA:31.50 lei
Detergent ecologic universal pentru intreaga casa Sonett, 1L
2-3 Zile
Producator: Sonett
Detergentul multifuncțional Sonett curăță și întreține toate suprafețele care pot fi șterse: podele, gresie, ferestre, mobilier pentru baie și bucătărie, facilități sanitare. Cu un parfum proaspăt, natural, de portocale și ulei organic de lămâie. 100% biodegradabil.Surfactantul de zahăr și alcoolul ..
25.50 lei Fără TVA:25.50 lei
Detergent pentru spalat vase cu galbenele Sonett, 300ml
2-3 Zile
Producator: Sonett
Detergentul de spălat vase Sonett cu galbenele bio este un concentrat extrem de economic pentru spălarea manuală a vaselor cu parfumul fin de portocale organice dulci și ulei de bergamotă. Detergentul de vase Sonett este un produs 100% biodegradabil. Esența hrănitoare de galbenele este deosebit de d..
19.00 lei Fără TVA:19.00 lei
Producator: Sonett
Dezinfectant de maini ecologic din alcool vegetal Eficient împotriva bacteriilor, ciupercilor, virusurilor, norovirus O dezinfectare extrem de compatibilă și eficientă a mâinilor cu 70% alcool vegetalBio-alcoolul pur pe bază de plante distruge o gamă largă de bacterii, drojdii, ciuperci ..
79.00 lei Fără TVA:79.00 lei
Producator: Sonett
Dezinfectant de maini ecologic din alcool vegetal Eficient împotriva bacteriilor, ciupercilor, virusurilor precum influenta, norovirus. O dezinfectare extrem de compatibilă și eficientă a mâinilor cu 70% alcool vegetalCalitatea Sonett:-toate ingredientele active (surfactantii) sunt din s..
33.50 lei Fără TVA:33.50 lei
Producator: Sonett
Dezinfectant ecologic pentru toate suprafetele rezistente la contactul cu alcool. Se poate folosi in locuinte, la birouri, bucatarii, gradinite, scoli, restaurante, cabinete medicale etc.Eficacitate testată împotriva tuturor virusurilor precum ,H1N1, H5N1, herpes, HIV, coronavirusuri, norovirusuri, ..
59.50 lei Fără TVA:59.50 lei
Producator: Sonett
Complex de albire Sonett și îndepărtare a petelor funcționează cu oxigen pur de la 50° C. Dacă înălbitorul poate funcționa mai mult timp, de ex. peste noapte, funcționează de la 30° C. Pentru toate textilele lavabile, albe și colorate, din bumbac, in, cânepă și țesături mixte. Atentie: Nu este potri..
27.00 lei Fără TVA:27.00 lei
Producator: Sonett
Sapun pentru indepartarea versatilă a petelor, eficient împotriva petelor de fructe, sânge folosind o formula cu săpun organic si ulei vegetal.Uleiul de măsline și uleiul de rapiță/ulei de floarea soarelui pentru săpun, precum și uleiul esențial de petit grain provin din 100% din cultura organica co..
30.50 lei Fără TVA:30.50 lei
Producator: Sonett
Sapun solid bio pentru scos pete divicile cu bila de bovine Sapun destinat spalarilor grele, eficient pentru indepartarea petelor. Bila de bovina este unul dintre cei mai puternici agenti naturali impotriva petelor. Potrivit pentru fibre naturale si sintetice. Eficient pentru pete cauzate ..
13.50 lei Fără TVA:13.50 lei
Producator: Sonett
Spray pentru scos pete ecologic inclusiv pentru tesaturi delicate din lana si matase • cu scoarta din lemn de Panama organic • eficace împotriva petelor de fructe, cacao, pix, grăsimi etc. • 100% biodegradabil Mod de folosire: pentru scoaterea petelor: puneti un prosop..
23.50 lei Fără TVA:23.50 lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies