Sticksuri vegane bio din grau spelta, Natur eco
4.50 lei
Fără TVA: 4.50 lei
- Disponibilitate: In Stoc
- Producator: Natur eco
- Cod produs: 3800231610071
- Greutate: 45.00g
Sticksurile noastre de spelta au un gust pur și natural, crocante care le face greu de pus deoparte! Și asta e bine, pentru că, deși nu conțin niciun ingredient de origine animală, oferă un amestec simplu și sănătos de micronutrienți și fibre.
Cu cât mănânci mai multe, cu atât îți dorești mai mult. Și este și fără vină!
Ingrediente: Făină de spelta integrală* 86,7%, ulei de nucă de cocos nehidrogenat* 6,5%, Drojdie de spelta* (făină de spelta, apă) 2,2%, Sare de Himalaya 1,3%.
*provin din agricultura ecologica.
- 100% vegan
- Produs cu etichetă curată
- cu ulei de cocos și fără ulei de palmier!
- Fără OMG, coloranți sau arome artificiale
Despre grau spelta
Sursă de proteine. Proteinele conțin toți cei nouă aminoacizi esențiali de care are nevoie organismul uman pentru a repara și construi celule. Structura moleculară a proteinei din spelta este atât fragilă, cât și solubilă, ceea ce o face foarte ușor de digerat și de utilizat ca energie.
Sistemele digestive sensibile tolerează spelta mult mai bine decât varietățile de grâu modern. Acest lucru face din spelta o modalitate naturală minunată de a reduce senzația de greutate în stomac și de a îmbunătăți digestia.
Indice glicemic mai mic. Spelta este digerată și absorbită mai lent, creând o eliberare lentă a glucozei în sânge, ceea ce se dovedește că ajută la creșterea nivelului de energie și ajută la controlul greutății.
Bogata în micronutrienți. Spelta este plină de magneziu, care este important pentru activarea mușchilor și crearea de energie în organism. De asemenea, conține potasiu și mangan, care sunt vitale pentru funcționarea normală a sistemului nervos.
Bogata în vitaminele B și E . Acestea ajută la descompunerea și eliberarea energiei din alimente, menținând în același timp sănătatea nervilor și a țesuturilor musculare. Spelta conține, de asemenea, vitamina E, care ajută la protejarea celulelor de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi.