
- Disponibilitate: In Stoc
- Producator: Harbach
- Cod produs: 1033
- Greutate: 1.00kg
O brânza obtinuta dintr-un amestec de lapte de oaie și vaca; o textura moale, o aroma fina dulce, ușor tare și sarata; cu cât timpul de maturare este mai mare cu atât gustul de sarat este mai accentuat.
Calitatea acestui produs este data de laptele obtinut de la animale din zona de munte si de daruirea personalului care o pregateste.
Pofta buna!
Ingrediente: Lapte de capra pasteurizat, culturi , lactat de calciu, cheag si sare; nimic altceva.
Temperatura de depozitare 2-6°C
Ambalata in calupuri de 300-350gr
Tabel nutritional la 100gr: 305kcal, grasimi 25,5gr, din care saturate 16.3g, glucide <0.5 din care zaharuri <0,5g, proteina 17g , are 2,5g, Calciu 450mg
Grasime min 45%
Despre Harbach
Fabrica de produse lactate se află în Țichindeal, județul Sibiu, laptele fiind colectat prin resurse proprii de-a lungul Podișului Hârtibaciului, zonă caracterizată de lipsa aproape totală a arăturilor și de abundența terenurilor semi-naturale – pajiști și fânețe extensive. Structura peisajului este mozaicată, constând din alternanța ariilor seminaturale cu păduri de foioase, ceea ce a făcut ca diversitatea biologică a zonei să fie foarte ridicată.
Pe lângă
aceasta locație renumită pentru tradiția produselor lactate, folosirea
ingredientelor 100% naturale și profesionalismul care ne caracterizează
au promovat produsele noastre în topul alegerilor consumatorilor pe
piețele externe din Statele Unite ale Americii, Uniunea Europeana sau
Emiratele Arabe Unite.