- Disponibilitate: In Stoc
- Producator: Fito Fitt
- Cod produs: 5941315500449
- Greutate: 250.00g
TOFU NATUR ECOLOGIC
A SE CONSUMA: marinat in sos de soia sau mujdei si prajit, in salate cu maioneza vegetala sau cu ulei, prajite in putin ulei cu faina si ou, ca materie prima de baza pentru chiftele, snitele sau ca salata delicioasa cu ciuperci (vezi reteata la categoria de informatii)
Cu zahar, gris si faina pentru papanasi.
Sfaramat cu condimente si putina apa si ulei ca pateu.
Ca atare are un gust fad-fara gust.
A SE PASTRA LA 0-8° C
NU CONTINE: aditivi alimentari:conservanti,antioxidanti, MSG (potentiator de gust), condimente tari:piper, boia iute, ulei hidrogenat
ALERGENI: soia
FARA URME DE:
- LAPTE
- CARNE
- OUA
- GLUTEN
SE RECOMANDA CONSUMUL ZILNIC A 25 g PROTEINE DE SOIA INTR-O DIETA SARACA IN GRASIMI.
O reteta delicioasa de salata de ciuperci cu tofu la categoria "Informatii".
Ingrediente: boabe de soia ecologica
VALOARE ENERGETICA/100 g produs :proteine 8 g,lipide 4 g,glucide 0 g ;100 Kcal
Salata calda cu tofu si ciuperci este o reteta de post deosebit de parfumata si foarte lejera.
Datorita marinatei de suc de portocale, salata capata o un gust delicios de parfumat.
Ingrediente – Salata calda cu tofu si ciuperci
200 g tofu bio
300 g ciuperci
100 ml suc de portocale
1 lamaie (doar coaja)
2 lingurite mustar bio usor iute
4-5 boabe piper Cayenne
piper negru proaspat macinat
3 linguri ulei de masline extra virgin
sare
patrunjel
Mod de preparare
- Pentru inceput, taiem tofu in cubulete de cca 1 cm
- Intr-un vas, amestecam sucul de portocala, coaja rasa de lamaie, mustarul si boabele de piper cayenne. Adaugam cubuletele de tofu in marinada, amestecam bine, acoperim vasul cu folie de plastic alimentara si il punem in frigider pentru cca 2 ore.
- Pentru aceasta salata, am folosit delicioasele ciuperci taiate SunFood, conservate dupa metode traditionale si, cel mai important, fara aditivi alimentari.
- Scurgem ciupercile si le adaugam intr-o tigaie teflonata neunsa si incinsa bine. Le prajim 1-2 minute, apoi adaugam 1 lingura cu ulei de masline, sare, piper negru proaspat macinat, si le mai lasam pe foc mic, inca 1-2 minute. Avem grija sa le amestecam des.
- Scoatem ciupercile si le punem intr-o farfurie adanca pe care o acoperim cu un capac.
- In aceeasi tigaie, adaugam cubuletele de tofu, scurse de marinada, si inca 2 linguri de ulei de masline.
- Il prajim cca 2-3 minute, pana cand capata o culoare aurie uniforma.
Adaugam ciupercile, patrunjelul proaspat tocat si marinada. Amestecam pe foc mic cca 1 minut, pana cand marinada capata consistenta unui sos grosut.
Servim salata calda cu putina coaja de portocala si patrunjel proaspat tocat.
Pofta buna!