Meniu
Cosul tau

Ulei de Caise BIO, virgin, 50 ml

LIVRARE GRATUITA
pentru comenzi mai mari de 290 Lei
Ulei de Caise BIO, virgin, 50 ml
Stoc 0
Ulei de Caise BIO, virgin, 50 ml
20.50 lei
Fără TVA: 20.50 lei
  • Disponibilitate: Stoc 0
  • Producator: Mayam
  • Cod produs: 5026

Uleiul de caise este un ulei usor, penetrant, potrivit pentru orice tip de piele, reprezinta o buna baza pentru masaj facial si pentru purtarea adanca in piele a principiilor active. Intinereste si hidrateaza, ilumineaza tenul.

Caisul este un pom fructifer foarte raspandit si cunoscut in intreaga lume. Apartine familiei rosaceelor, genul Prunus, este un arbore relative mic, cu inaltimea de 8-12 metri. Florile rozalii incanta primavara cu mirosul lor imbietor. A fost cunoscut in Armenia(de unde si denumirea botanica) de sute de ani si a fost cultivat atat de mult timp acolo incat de multe ori este considerat a fi nativ acolo, alte surse mentioneaza originea in China.

Uleiul extras are consistenta usoara, similar cu uleiul de migdale ca proprietati dar este mai penetrant si este un ingredient universal ideal a fi inclus in cele mai multe tipuri de produse cosmetice. Nu lasa urme grase, este bine absorbit de piele, nu lasa tenul lucios.

Calitate: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Metoda de obtinere: prin presare la rece a samburilor din fructele coapte.

Zona geografica de provenienta: Spania.

Prezentare: lichid clar galbui, vascozitate redusa, miros usor caracteristic.

Ambalat in flacon PET farmaceutic de culoare ambra, reciclabil.

Pe piele: absorbtie rapida, senzatie uscata, slab/non-comedogenic*

*comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific . Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre, acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales in stare pura unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice, dar se poate folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.

Profil acizi grasi esentiali: oleic, linoleic, palmitic.

Alte elemente constituente: carotenoide, tocoferoli, fitosteroli (beta- sitosterol).

Proprietati:

  • regenerant, revitalizant
  • hidratant, hranitor
  • intarzie efec tele imbatranirii cutanate
  • delicat, reduce discomfortul pielii uscate
  • iluminator si satinant
  • protector impotriva deshidratarii
  • usor antiinflamator, amelioreaza mancarimile si roseata
  • consolideaza filmul hidrolipidic

Recomandari:

  • toate tipurile de ten in special cel tern, obosit
  • pielea lipsita de tonicitate
  • piele sensibila, usor iritata
  • piele lipsita de stralucire si vitalitate
  • masaj facial
  • demachiere
  • ingrijirea gatului si decolteului
  • ingrijirea zonei ochilor
  • aplicat pe piele ca atare, nediluat

Aplicatii cosmetice:

  • ca ingredient in creme de zi si lotiuni pentru ten
  • ca ingredient inclus in compozitii cosmetice pentru uleiuri faciale, masaj facial
  • ca ingredient in prepararea uleiurilor de masaj corporal impreuna cu alte ingrediente
  • specifice
  • nediluat sau ca ingredient in compozitii pentru ingrijirea gatului si decolteului
  • ca ingredient in uleiuri inainte si dupa bronzare
  • ca ingredient in serumuri sau creme pentru contur de ochi

Sinergii speciale:

  • combinat cu ulei de jojoba si ulei esential de rozmarin si fenicul pentru tenuri grase
  • combinat cu ulei de canepa, macadamia si palmarosa pentru tenuri mixte sau normale
  • combinat cu ulei de rosa mosqueta, borago si smochin pentru tenuri uscate, deshidratate
  • combinat cu ulei de morcovi si galbenele pentru pregatirea pielii la expunerea solara
  • combinat cu unt de cacao sau unt de shea pentru ingrijirea pielii foarte uscate
  • alaturi de uleiul de avocado pentru ingrijirea zonei ochilor
  • cu squalane si ulei de margarete pentru masaj facial
  • cu ulei de crin si primula serii pentru iluminarea tenului, eventual cu acizi de fructe (intr-o lotiune)

Pastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigider.

Date de siguranta: non-iritant, non-sensibilizant. Uz extern

Ingrediente

 Metoda de obţinere: prin presare la rece a samburilor din fructele coapte  

Ingrediente (INCI): prunus armeniaca kernel oil*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.

 Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com.

Caisul este un pom fructifer foarte raspandit şi cunoscut în întreaga lume. Apatine familiei rosaceelor, genul Prunus, este un arbore relativ mic, cu înaltimea de 8-12 metri. Florile rozalii încânta primăvara cu mirosul lor îmbietor. A fost cunoscut în Armenia (de unde şi denumirea botanica) de sute de ani şi a fost cultivat atat de mult timp acolo încat de multe ori este considerat a fi nativ acolo, alte surse mentionează originea în China.

Uleiul extras are consistenta usoară, similar cu uleiul de migdale ca proprietati si este un ingredient universal ideal a fi inclus în cele mai multe tipuri de produse cosmetice. Nu lasa urme grase, este bine absorbit de piele, nu lasa tenul lucios.




Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: ulei de caise
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies