Meniu
Cosul tau

Ulei de Monoi de Tahiti

LIVRARE GRATUITA
pentru comenzi mai mari de 290 Lei
Ulei de Monoi de Tahiti
Ulei de Monoi de Tahiti
22.00 lei
Fără TVA: 22.00 lei
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: Mayam
  • Cod produs: 5065
  • Greutate: 500.00g

Ulei de Monoi de Tahiti - uz cosmetic

Monoï, sau ulei parfumat, ulei sfânt în polineziană, este produsul tradiţional al insulelor Pacificului de sud. Localnicii au numit astfel uleiul de cocos, după ce au lăsat în el la macerat floarea specifică insulelor, Tiare. În urma acestui procedeu, uleiul primeşte toate caracteristicile specifice de emoliere şi hidratare, dar şi parfumul senzual care aduce cu el mireasma insulelor exotice.
Se obtine prin macerarea florilor proaspete de Tiare (Gardenia) în ulei de Cocos, 12 flori per litru, timp de 12 zile după care se trece la extracţia printr-o metodă tradiţională (enfleurage). Preparatul este apoi lăsat să se aşeze 24 de ore, după care este filtrat, îmbogăţit cu vitamina E naturală şi cu parfum natural de Tiare.

Proprietăţile uleiului de Monoi

  •     hrănitor, nutritiv
  •     hidratant, emolient
  •     protector al pielii împotriva agresiunilor din mediu
  •     îmbunătăţeşte fermitatea pielii
  •     conferă netezime şi elasticitate
  •     combate semnele îmbătrânirii
  •     înfrumuseţează şi redă strălucirea părului
  •     protector al părului inclusiv pe parcursul expunerii la soare


Recomandări, aplicații

  •     toate tipurile de piele, în special pielea uscată, obosită
  •     compoziţii pentru hrănirea şi regenerarea pielii
  •     pielea deteriorată, descuamată, crăpată
  •     piele lipsită de elasticitate şi fermitate
  •     parfumarea pielii sau a compoziţiilor pentru ten şi corp
  •     tratamente pentru păr, regenerarea părului uscat sau tratat chimic (decolorat, vopsit, permanent)
  •     părul creţ, rebel, casant
  •     compoziţii pentru plajă şi după expunerea la soare

Cum se folosește uleiul de Monoi

  •     ca atare, nediluat pe ten, păr sau corp
  •     ca ingredient inclus în compoziţii cosmetice în diferite concentraţii
  •     în compoziţii pentru hranirea si restructurarea pielii, pentru supleţe şi elasticitate
  •     în creme şi loţiuni solare pentru stimularea unui bronzaj uniform şi o uşoară protecţie la nivel celular
  •     aplicat pe păr sub formă de mască. Rezultă un păr plin de vitalitate, strălucitor şi uşor de pieptănat
  •     câteva picături de ulei în apa de baie
  •     ca ingredient în aplicaţii pe gât, decolteu, bust
  •     ca ingredient în prepararea uleiurilor de masaj

Zona geografică de provenienţă: Polinezia franceză
Prezentare: lichid uleios, culoare uşor gălbuie, parfum floral cu note exotice, dulci-florale
Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină. La temperaturi mai mici de cca. 24°C uleiul se solidifică, devenind o masă cremoasă albă.

Ingrediente (INCI): cocos nucifera oil, gardenia tahitensis flower, parfum*, tocopherol (conține: linalool**, limonene**, benzyl benzoate**, benzyl salicylate**)

*parfumul este exclusiv natural, fără ingrediente de sinteză
** compuşi naturali prezenţi în parfum


Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies