Meniu
Cosul tau

Ulei ecologic (bio) din seminte de in, presat la rece

LIVRARE GRATUITA
pentru comenzi mai mari de 290 Lei
Ulei ecologic (bio) din seminte de in, presat la rece
Ulei ecologic (bio) din seminte de in, presat la rece
33.00 lei
Fără TVA: 33.00 lei
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: Crudigno
  • Cod produs: 2005731660002
  • Greutate: 250.00g

Ulei ecologic (bio) din seminte de in,

Uleiul de in este bogat in proteine si aminoacizi.
Este si sursa vegetala cea mai bogata in acid Omega 3.
Semintele de in reprezinta cea mai bogata sursa de lignani, molecule ciclice cu actiune antivirala si antibacteriana. Numeroase studii au aratat ca uleiul de in poate diminua durerea, inflamatia si umflarea, in stadii artritice, avand ca efect reducerea nivelului de colesterol si trigliceride din sange.

Datorita continutului sau ridicat de Omega 3 uleiul din seminte de in trebuie sa fie consumat crud si nu se prajeste. Ideal pentru a condimenta pestele. Uleiul se obtine numai prin procedee fizice:o singura presare si filtrare.

A se pastra la loc racoros si ferit de lumina.

Ingrediente: ulei de in*

* ingrediente certificate ecologic


Gramaj

ULEI DE IN CU BRANZA DULCE DE VACI - O ALTERNATIVA SANATOASA

Uleiul de seminte de in are un continut mare de Acid Alpa Linoleic (alpha Linolensäure) si are ca. 54% mai multi acizi grasi Omega 3 decat orice alt ulei sau aliment.
Acesti acizi au devenit cunoscuti, atunci cand cercetatori danezi si-au pus intrebarea de ce eschimosii sunt asa de sanatosi fara a consuma legume si fructe. Eschimosii consuma foarte mult peste bogat in acizi DHA si EPA care un rol importanat.
In compozitia uleiului de seminte de in intra lignani care au proprietati antivirale, antibacteriene, antiparazitare si antitumorale, actiune antiinflamatoare, cardioprotectoare si de reducere a grasimilor din sange

Rolul esential al acestui acid Omega 3 in organismul femeii insarcinate a devenit tot mai evident in ultimii treizeci de ani. Se cunoaste acum destul de bine implicarea acestui acid si importanta lui in organismul gravidei pentru ca fatul sa se dezvolte armonios in uter, dezvoltarea creierului si a sistemului nervos.

Biochimstul german, expert in grasimi si uletiuri, Dr Johanna Budwig a descoperit ca (utilizarea uleiului rafinat in alimentatie blocheaza unele functii la nivelul celulelor si organelor, afecteaza membrana celulelor si impiedica alimentarea acestora cu oxigen.) Amestecul de ulei din seminte de in presat la rece si branza dulce produce unele substante sulfuroase, cu care membrana celulelor se poate reface.
Dr Johanna Budwig a ales sa combine uleiul sau semintele de in cu branza, deoarece branza este o sursa buna de proteine, necesare pentru a lega acizii grasi esentiali si a imbunatati in acest fel absorbtia lor in organism.
Pe parcursul studiilor sale, dr Budwig a descoperit ca in sangele persoanelor bolnave de cancer, unele substante (fosfatidele si lipoproteinele) se gaseau in cantitati mai mici decat in cazul persoanelor sanatoase. Analizele de sange au mai relevat prezenta unei substante galben-verzui in locul hemoglobinei care transporta oxigenul la celule. Astfel se explica de ce bolnavii de cancer sunt obositi in permanenta si de ce sunt anemici.
Aceasta descoperire i-a permis dr Johanna Budwig sa isi testeze teoria. Ea a observat ca atunci cand corpul primeste fosfatidele si lipoproteinele din afara, tumorile incep sa se retraga, starea de oboseala permanenta si anemia dispar, iar bolnavul isi recapata energia vitala. De asemenea, simptomele cancerului, disfunctiile hepatice se amelioreaza.
Se recomanda un amestec dintr-o parte ulei de in si trei parti branza dulce de vaci.


Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: in, omega3, ulei
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies