- Disponibilitate: In Stoc
- Producator: Mayam Ellemental
- Cod produs: 6424414019801
- Greutate: 100.00g
Untul de cacao are un continut ridicat de antioxidanti cu puternic efect de antiîmbatranire. Intensifica regenerarea şi întareşte rezistenta pielii, conferindu-i aspect matasos
Principalele proprietati ale untului de cacao:
- continut ridicat de antioxidanti ce confera un puternic efect antiîmbatrânire
- calmeaza, hidrateaza si echilibreaza pielea, combate ridurile si alte semne de îmbatrânire
- stimuleaza sinteza de colagen
- hraneste tesuturile cutanate
- previne si trateaza vergeturile
- contribuie la o bronzare naturala si uniforma
- penetrant, usor absorbit de piele
- mentine ph-ul optim al pielii, conferindu-i un aspect matasos si stralucitor
- confera suplete si elasticitate pielii
- intensifica regenerarea si întareste rezistenta pielii
Se floseste pentru toate tipurile de piele, în special pentru pielea uscata, ridata, matura.
Prezentare: masa compacta culoare galben pal, solida la temperatura camerei, se topeste la peste 35°C , miros fin caracteristic
Componenti principali: acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega6, omega9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli
Originea arborelui de cacao este in bazinul Amazonian, culturile au fost raspandite in America centrala, Mexico si zonele ecuatoriale. Este un arbore inalt de 5-10 metri, cu trunchi drept, masa lemnoasa alba si usoara, scoarta subtire. Fructele alungite au marimea de 15-25 cm si contin 30-40 seminte care reprezinta boabele de cacao. Untul obtinut din boabele de cacao este una dintre cele mai stabile si concentrate grasimi naturale.
Metoda de obtinere: prin macinarea boabelor fermentate, presate mecanic. Untul este apoi supus la caldura pentru dezodorizare, filtrat si omogenizat