Meniu
Cosul tau

Unt de cacao nerafinat 100 gr, Ellemental Mayam

LIVRARE GRATUITA
pentru comenzi mai mari de 290 Lei
Unt de cacao nerafinat 100 gr, Ellemental Mayam
Unt de cacao nerafinat 100 gr, Ellemental Mayam
Unt de cacao nerafinat 100 gr, Ellemental Mayam
Unt de cacao nerafinat 100 gr, Ellemental Mayam
Unt de cacao nerafinat 100 gr, Ellemental Mayam
Unt de cacao nerafinat 100 gr, Ellemental Mayam
Unt de cacao nerafinat 100 gr, Ellemental Mayam
20.00 lei
Fără TVA: 20.00 lei
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: Mayam Ellemental
  • Cod produs: 6424414019801
  • Greutate: 100.00g

Untul de cacao  are un continut ridicat de antioxidanti cu puternic efect de antiîmbatranire. Intensifica regenerarea şi întareşte rezistenta pielii, conferindu-i aspect matasos

Principalele proprietati ale untului de cacao:

  • continut ridicat de antioxidanti ce confera un puternic efect antiîmbatrânire
  • calmeaza, hidrateaza si echilibreaza pielea, combate ridurile si alte semne de îmbatrânire
  • stimuleaza sinteza de colagen
  • hraneste tesuturile cutanate
  • previne si trateaza vergeturile
  • contribuie la o bronzare naturala si uniforma
  • penetrant, usor absorbit de piele
  • mentine ph-ul optim al pielii, conferindu-i un aspect matasos si stralucitor
  • confera suplete si elasticitate pielii
  • intensifica regenerarea si întareste rezistenta pielii

Se floseste pentru toate tipurile de piele, în special pentru pielea uscata, ridata, matura.

Prezentare: masa compacta culoare galben pal, solida la temperatura camerei, se topeste la peste 35°C , miros fin caracteristic

Componenti principali: acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega6, omega9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli

Originea arborelui de cacao este in bazinul Amazonian, culturile au fost raspandite in America centrala, Mexico si zonele ecuatoriale. Este un arbore inalt de 5-10 metri, cu trunchi drept, masa lemnoasa alba si usoara, scoarta subtire. Fructele alungite au marimea de 15-25 cm si contin 30-40 seminte care reprezinta boabele de cacao. Untul obtinut din boabele de cacao este una dintre cele mai stabile si concentrate grasimi naturale.

Zona geografica de provenienta: Ecuador  

Metoda de obtinere: prin macinarea boabelor fermentate, presate mecanic. Untul este apoi supus la caldura pentru dezodorizare, filtrat si omogenizat




Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: cosmetic, unt cacao
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies