Comenzile online pentru apa alcalina se onoreaza doar in orasul Galati.Apa naturală PERLA MOLDOVEI provine dintr-un zăcământ de apă plată hidrogen-car..
Periuta de dinti cu par naturalPeriuta de dinti fabricata din materiale bio cu par natural de porc. Fabricat în cea mai mare parte din materii prime r..
Bomboane cu miere de Manuka MGO 400+, propolis si vitamina CBomboane de tuse ce combină proprietățile valoroase ale Mierii de Manuka MGO 400+ cu puter..
Zaharul din flori de cocos a fost folosit mii de ani in regiunile din sud-estul Asiei si Polinezia ca o sursa principala de zahar.
Abia de curand a fost facut cunoscut ca alternativa la celelalte tipuri de zahar, in Australia, USA si Europa.
Se obtine din nectarul dulce de cocos ecologic, care est..
Boli prevenite cu dulcostevina
Diabetul - inlocuirea zaharului cu dulcostevina in alimente si in bauturi ar duce in scurta vreme la reducerea cu pana la 90% a incidentei diabetului de tip II (forma cea mai intalnita). Dulcostevina folosita ca indulcitor contine doar cantitati infime de ..
Melasa bio Rapunzel este un indulcitor nerafinat obtinut din trestie de zahar, bogat in minerale. Melasa noastră din trestie de zahăr bio reprezintă un adevărat pachet de substanţe vitale. O puteţi savura ca atare, ca o cremă de uns pe pâine, topită în lapte fierbinte sau pentru îndulcirea diferitel..
Îndulcitor natural (nerafinat), obținut din mugurii florali ai palmierului de cocos (Cocos Nucifera), lipsit de aromă de nucă de cocos, se caracterizează printr-o ușoară notă de caramel. Are un indice glicemic mai mic (între 35-54) față de zahărul clasic. Se metabolizează lent și nu crește glicemia ..
Sirop de agave ecologic
Are un gust placut care permite folosirea lui la orice preparat.
Siropul de agave Dennree se obtine din sucul de agave, ce mai apoi este ingrosat delicat pana se transforma in sirop.
Acest sirop galben-auriu si usor solubil are intrebuintari variate in bucataria..
Sirop de agave ecologic
Are un gust placut care permite folosirea lui la orice preparat.
Siropul de agave Dennree se obtine din sucul de agave, ce mai apoi este ingrosat delicat pana se transforma in sirop.
Acest sirop galben-auriu si usor solubil are intrebuintari variate in bucataria..
Siropul de agave dark raw Maya Gold este un îndulcitor 100% natural
obținut prin presarea pulpei frunzelor de agave și procesarea sevei
obținute la temperaturi ce nu depășesc 42°C.
Siropul de agave
dark raw este siropul original nefiltrat, crud, procesat la rece.
Conține mai mulți nutrienț..
Puterea naturală de îndulcire a fructelor de curmale! Siropul de curmale aduce arome noi, fructate în bucătăria dvs. și nu numai că îndulcește deserturile și produsele de patiserie, ci și completează felurile de mâncare picante. Pentru îndulcirea ceaiului și a smoothie-urilor, pentru coacere, pentru..
Sirop de curmale obtinut doar din curmale ecologice de cea mai buna calitate, siropul de curmale este considerat de specialistii in nutritie un aliment extrem de nutritiv. Contine o cantitate importanta de aminoacizi, plus numeroase vitamine si minerale: calciu, magneziu, zinc, fier, sel..
Siropul de agave a fost utilizat încă din cele mai vechi timpuri ca remediu naturist datorită proprietăților medicinale ale agavei. Siropul de agave are un continut bogat de vitamine si minerale conținute, și anume Vitamina B, C, Vitamina D, Vitamina E, dar este bogat si in calciu, fier, z..
Sweet & Safe este o alternativa sanatoasa si naturala pentru indulcirea preparatelor fiind un extract din planta Stevia Rebaudiana.
Stevia Rebaudiana este o planta folosita de secole in America de Sud, datorita capacitatii sale de indulcire. Extractul este pana la de 300 de ori mai dulce ..
Tablete cu stevie.
1 tableta este echivalentul a o lingurita de zahar.
0 kcal
Ingrediente : stearat de magneziu (antiaglomerant), Eritrinol (indulcitor), extract Rebaudioside A 98% din planta Stevie (Stevia rebaudiana) (indulcitor).Boli prevenite cu dulcostevinaDiabetul - inlocui..
Zahar brut melasa nerafinat fara aditivi sau conservanti
Zahar brut nerafinat obtinut din trestie de zahar de calitate superioara din Mauritius. Continut ridicat de melasa.
Recomandari:
Se pot prepara diverse prajituri sau deserturi: tarte delicioase cu caramel, tort cu mere si fructe..
Cuvantul Demerara inseamna intr-un dialect specific indigenilor din America de Sud, raul lemnului de trestie. Zona abunda in culturi de trestie de zahar in vremurile stravechi. Zaharul Demerara este obtinut prin presarea tulpinilor trestiei de zahar, iar din sucul rezultat se elimina apa. Cristalele..
Nu conţine coloranţi sau aditivi alimentari.
Este obţinut prin procedee simple, bazate pe principiul păstrării melasei naturale a trestiei de zahăr, şi nu pe rafinarea ei (melasa este un produs bogat în vitamine şi minerale: calciu, fier, potasiu şi magneziu).
Zaharul brut nerafinat..
Nu doar bio, ci și echitabil: Biovegan își procură vanilia bourbon exclusiv din Madagascar și lucrează direct cu familiile de fermieri locali în cadrul cooperativei VanillAMI. În plus, vanilia Bourbon Biovegan a fost certificată de Rainforest Alliance în 2020Calitate: 100% bio, sigla europeana Bio, ..
Zaharul de cocos este un tip de zahar care se obtine din nectarul florilor de cocos, considerat a fi una dintre cele mai naturale alternative ale zaharului rafinat. Are un indice glicemic scazut si un continut bogat de potasiu, magneziu, zinc si fier. Avand o aroma apropiata de cea a caramelului, es..
Consumul de alimente care contin xilitol in loc de zahar determina diminuarea cresterii nivelului de glucoza din sange dupa consum, comparativ cu alimentele care contin zahar.Proprietati:este benefic in diabetul zaharat, deoarece se absoarbe mai usor decat zaharul si nu contribuie la ridicarea..
Consumul de alimente care contin xilitol in loc de zahar determina diminuarea cresterii nivelului de glucoza din sange dupa consum, comparativ cu alimentele care contin zahar.Proprietati:este benefic in diabetul zaharat, deoarece se absoarbe mai usor decat zaharul si nu contribuie la ridicarea..
Consumul de alimente care contin xilitol in loc de zahar determina diminuarea cresterii nivelului de glucoza din sange dupa consum, comparativ cu alimentele care contin zahar.Proprietati:este benefic in diabetul zaharat, deoarece se absoarbe mai usor decat zaharul si nu contribuie la ridicarea..
Consumul de alimente care contin xilitol in loc de zahar determina diminuarea cresterii nivelului de glucoza din sange dupa consum, comparativ cu alimentele care contin zahar.Proprietati:este benefic in diabetul zaharat, deoarece se absoarbe mai usor decat zaharul si nu contribuie la ridicarea..
Zahar gelifiant 2:1 ecologic cu pectinaPentru prepararea gemurilor din 2 parti fructe si 1 parte zahar. Un pachet de zahar gelifinat ajunge pentru 1 Kg de fructe.Ingrediente: Zahar din trestie ecologic si gelifiant: pectinaveganfara glutenfara conservantiecologicMod de preparare: Pentru gem:1 kg de ..
Sirop de artar provenienta CANADA 100% bio, EWG 834/2007 Norm, Bio-Siegel
Cu doar cinci ingrediente poti pregati cel mai gustos mousse cu ciocolata. Vei da gata cu el pe toata lumea.
Mousse cu ciocolata si sirop de artar
Ingrediente
1/2 lingurita sare,
2 linguri sirop de artar,
..
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies